Ervaringen

Benieuwd naar wat anderen over mij zeggen?

“Mijn ervaring met Mitchell is alleen maar positief.

Je werkt met een jongen die zichzelf elke dag wilt verbeteren en het zelfde wilt voor jou.

Niet alleen heeft hij verstand van alles omtrend fitness en voeding, hij houd er van.

Die levensstyle, kennis en motivatie neemt hij met zich mee om jou op de beste en meest persoonlijke manier te kunnen helpen om je doelen te bereiken. Ik ben 8 kilo kwijt geraakt in 10 weken.”

J. Roelofs

“Toen ik Mitchel benaderde om een samenwerking aan te gaan, kon ik binnen een aantal dagen al langskomen voor een intake. We daarin gekeken naar mijn vetpercentage en mijn huidige voedingspatroon. Mijn huidige voedingspatroon heeft Mitchel zo veel als mogelijk aangehouden in mijn voedingsschema dat hij gemaakt heeft. Zo hoefde ik zo min mogelijke aanpassingen te doen. Ik had daarnaast een voedingsschema voor vrije - en werkdagen en er was rekening gehouden met de tijden waarop ik kon eten. Mitchel checkte regelmatig hoe het ging met eten en paste tussentijds ook dingen aan op mijn voedingsadvies. Daarin denk Mitchel erg met mij mee!

Verder is Mitchel flexibel als het gaat om het inplannen van trainingen. Ik ben zelf erg druk en dan het prettig als ik niet vast zit aan bepaalde dagen en tijden. Mitchel bereid de trainingen goed voor en hij zorgt voor variatie, zelfs tijdens de lockdown toen we buiten moesten trainen. Daarnaast luistert hij goed naar mij als ik voor een training aangeef dat ik spierpijn of iets dergelijke heb. Verder wilde ik op een gegeven moment wat minder trainen met Mitchel (vanwege de reistijd) en wat meer zelf thuis doen. Ook daarin heeft Mitchel mij geholpen; hij heeft toen een trainingsschema gemaakt waaraan ik me kon houden. Mitchel is ook hierbij erg betrokken en vraagt zeer regelmatig of de trainingen thuis lukken en hoe ze me afgaan.”

R. Fransberg

“Nou kan ook in een paar woorden hahaha. Goede voeding, hard trainen, no mercy ( jij bent degene die dit wil, dus moet je er wat voor doen ), effect al snel merkbaar, knallen, gezellig en hahaha huilend vet en een toptrainer☺️. Ohja 4 kg eraf nu💪🏻 in totaal al 6👌🏻”

M. De Vries

“Een super leuke en gevarieerde training, het uur vliegt altijd voorbij. En fijn dat het rustig werd opgebouwd, aangezien ik echt van nul weer moest opbouwen.”

T. Beimers

“Ik train nu een jaar bij Mitch. Ik ga met heel veel plezier naar de trainingen van Mitch. Door zijn enthousiasme en de uitstekende begeleiding van Mitch blijf ik erg gemotiveerd. Zijn trainingen zijn afwisselend waar ik persoonlijk erg van hou. Ik zou mij geen beter trainer kunnen wensen.”

L. Groenendaal

“Mitch zorgt er iedere week weer voor dat ik met plezier ga sporten. Alleen, samen of met een groepje het is allemaal mogelijk. Ik vind met Mitch sporten vooral fijn omdat hij altijd het uiterste uit mezelf haalt en mij erg motiveert!”

S. Dingjan

“Trainen met Mitch is altijd gezellig maar tegelijkertijd ook hard werken. Mede door de persoonlijke begeleiding zijn de training zeer effectief.”

F. NienhuisDesigner

“Door het trainen met Mitchell heb ik ontdekt dat mijn lichaam veel sterker is dan ik denk. Hij zorgt ervoor dat ik me veilig genoeg voel om uitdagende oefeningen te proberen. Ook is hij geduldig en ontzettend motiverend. Door hem ben ik trainen echt leuk gaan vinden.”

S. Huismann

“Sinds ik ben gaan trainen met Mitchell boek ik veel vooruitgang. Hij is altijd vrolijk wat ook een positieve werking heeft op de training en op mij persoonlijk. We doen altijd leuke uitdagende oefeningen en hij probeert het beste in je naar boven te halen. Ik vind het heel leuk om te boksen met Mitchell en ik sport door hem altijd met een lach op mijn gezicht.”

R. Huismann

It's time to excel!

Ben jij klaar om aan de beste versie van jezelf te werken? Neem dan contact op en meld jezelf aan!

Tarieven