Mitchell Ronde

Personal Trainer, Diëtist & Lifestyle Coach

Hey, mijn naam is Mitchell Darrell Ronde. Ik ben geboren op 19 juli 1997 te Lelystad. Van kleins af aan ben ik altijd al bezig geweest met sporten. Van turnen tot karate en kickboks en voetbal. Vanaf mijn 8e levensjaar tot mijn 18e ben ik actief geweest als voetballer. Vanaf mijn 15e ben ik mij ook gaan richten op fitness, met het doel zowel fysiek als mentaal sterker te worden om optimaal te kunnen presteren als sporter.

Tijdens mijn fitnesscarrière ontdekte ik dat voeding ook een belangrijke rol speelt bij het behalen van fysieke en mentale doelen. Daarom ben ik in 2016 begonnen aan de opleiding Voeding en Diëtetiek en heb ik deze opleiding in Februari 2021 afgerond. Ik ben dus officieel afgestudeerd als diëtist. Tijdens mijn opleiding heb ik het National Strength and Conditioning Association Personal Trainer certificaat behaald (NSCA-PT).

Als Personal Trainer en Diëtist is het mijn passie en doel om mensen te helpen met zowel hun fysieke en mentale doelen, maar ook om de gehele leefstijl aan te passen. Ik word niet alleen jouw Trainer/Diëtist, maar ik ben jouw vertrouwenspersoon, een luisterend oor en dat extra duwtje om nog even door te zetten. Met jouw consistentie en discipline is elk doel haalbaar. Ik moedig jou aan om uit je comfortzone te stappen, want dat is waar groei begint.

Ik sta voor vitaliteit voor iedereen, dus begin vandaag nog aan jouw doelen en stap uit je comfortzone. Dan hoef je dat morgen in ieder geval niet meer te doen!

100

Resultaat

Met jouw consistentie en discipline

is elk doel haalbaar!

It's time to excel!

Ben jij klaar om aan de beste versie van jezelf te werken? Neem dan contact op en meld jezelf aan!

Tarieven