Abs are made in the kitchen.

Je kan bij mij terecht met al je vragen omtrent voeding en leefstijl. Om een goed voedingsadvies samen te stellen die goed aansluit bij je huidige eet- en leefgewoontes wordt een uitgebreide intake afgenomen. Hierin stel ik vooral veel vragen om zoveel mogelijk belangrijke informatie te achterhalen. Denk hierbij aan medische achtergrond, leefgewoontes en situatie, eetpatroon en jouw persoonlijke doelen.

Hoe ga ik als diëtist te werk?

Om een goed voedingsadvies samen te stellen die goed aansluit bij je huidige eet- en leefgewoontes wordt een uitgebreide intake van ongeveer 60 minuten afgenomen. Tijdens dit intakegesprek stel ik vooral veel vragen om zoveel mogelijk belangrijke informatie te achterhalen. Denk hierbij aan medische achtergrond, leefgewoontes en situatie, eetpatroon en jouw persoonlijke doelen. Tot slot wordt de lichaamssamenstelling gemeten.

Na afloop van de intake maak ik een uitgebreid voedingsadvies op maat gebaseerd op jouw behoefte. Het voedingsadvies krijg je binnen een week in de mail en wordt vervolgens besproken tijdens het tweede gesprek, dit gesprek duurt 30 minuten. Afhankelijk van jouw doelen zullen de gesprekken die hierop volgen 15 of 30 minuten duren. Tijdens deze gesprekken wordt de vooruitgang geëvalueerd en waar nodig het advies bijgesteld.

Wat kan ik als diëtist voor jou betekenen?

Je kan bij mij terecht met al je vragen omtrent voeding en leefstijl. In de onderstaande situaties kan ik jou helpen met een voedingsadvies en coaching:

  • Afvallen/Aankomen
  • Voeding bij Sport
  • Gezonde voeding voor alle leeftijdsgroepen
  • Hoge bloeddruk (Hypertensie)
  • Hoog cholesterol (hypercholesterolemie)
  • Hart- en vaatziekten
  • Maag- of darmklachten
  • Voeding bij zwangerschap

Vergoeding

Drie uur dieetadvisering door een diëtist is opgenomen in de basisverzekering. Houd er wel rekening mee dat dieetadvisering van je eigen risico afgaat. Ik heb geen contracten met verzekeraars, maar je kunt je factuur wel zelf opsturen naar jouw eigen zorgverzekeraar. Het bedrag dat uitgekeerd wordt door de verzekeraar verschilt per zorgverzekering. Elke zorgverzekeraar hanteert namelijk een ander tarief.

It's time to excel!

Ben jij klaar om aan de beste versie van jezelf te werken? Neem dan contact op en meld jezelf aan!

Tarieven